~ Jom Join Contest : Gift to the Lucky Person ~

6 comments


by AISUMI-STYLE BLOGSHOP
* http://aisumi-style.blogspot.com *

Mulanya just buka-buka Blog kawan, nak tengok post terbaru, buka punya buka, oppppssss...terbuka plak blog Aisumi Style..kebetulan ada contest..nak try gak..hihi..
Dengan berbekalkan syarat-syarat seperti berikut::::::

Follower di blog aisumi style..
Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
Terangkan kenapa pilih gambar tu..
Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?
Tarikh tutup akan diberitahu kemudian: __ / 08 / 2010

Maka terdetik utk buka entry Aisumi Style & terpikat ngan style gambar baju di atas tu...
nampak ranggi kan..sesuai sgt..(cewahh...ada hati nmpak..hihi)..
Harap-harap ada tuah..(bukan Hang Tuah..huhu)...

Saya tau contest ini dari Lyn (http://www.apaapajea.blogspot.com/)

6 comments

August 16, 2010 at 1:29 AM

thanks join lucky draw contest nih ^__^ nway nk tanya.. Lyn ada url tak?

Reply
August 16, 2010 at 1:47 AM

ur welcome..ada..
http://www.apaapajea.blogspot.com/

Reply
August 16, 2010 at 7:18 PM

ok.. thanks sis ^__^

Reply
August 16, 2010 at 8:57 PM

emmy...tahniah..menang dh kau..hahahaha

Reply
August 16, 2010 at 9:06 PM

kuang asam ko lyn..blogger baru mna cpat mnang cm ko..hihi

Reply
August 16, 2010 at 9:27 PM

jgn ko gtu bah..sdh ku sumpah2..doa2 ko menang..hahaha

Reply
Post a Comment